top of page

Mijn drones

Dji mini 4 PRO

Deze drone is de nieuwste uit het assortiment van Dji en weegt slecht 249 gram. Het is een krachtige en compacte drone die indrukwekkende luchtopnamen mogelijk maakt. Uitgerust met een hoogwaardige 4K-camera biedt het haarscherpe beelden, terwijl zijn lichte ontwerp en geavanceerde stabilisatietechnologie zorgen voor vlotte vluchten. Deze drone beschikt over een C0 label waardoor bijna overal mag gevlogen worden.

dji-mini-4-pro-image-3-1695303574MKqKp.png

Emax babyhawk (Dji O3)

Deze drone is speciaal gemaakt voor racing en extreme stunts. Met een topsnelheid van 100km/u en ultieme wendbaarheid is alles mogelijk. Deze drone beschikt dan nog eens over een HD DJI O3-eenheid, die tot de beste videotransmissie van vandaag behoort en heeft een bereik van wel 2 kilometer. Deze drone kan filmen in 4K tot 120fps. 

Dji Avata

Deze kleine, maar zeer wendbare FPV drone met 4K camera is dankzij de beschermde propellers de perfecte drone om binnen te vliegen of zelfs door kleine openingen. Uw huis te koop en u wilt opvallen met een speciaal filmpje of uw bedrijf promoten met een 'single shot video'? Laat maar weten, deze kleine jongen kan dit.

1a.jpg

Mobula 8 (Dji O3)

Het gewicht van deze FPV drone is slechts 100 gram. Hierdoor kan en mag deze drone overal veilig ingezet worden, zowel binnen als buiten. Deze twee-inch whoop maakt gebruik van een HD DJI O3-eenheid, die tot de beste videotransmissie van vandaag behoort en heeft een bereik van wel 2 kilometer. Deze drone kan filmen in 4K tot 120fps. 

Dji Osmo 6

Door het gebruik van deze 3-assige gimbal met externe microphone kan ik ook zeer stabiele beelden maken van op de grond. De combinatie tussen dronebeelden en gewone beelden zoals een close-up of een intervieuw zorgt voor een prachtig eind resultaat.

Osmo6_edited.jpg
bottom of page